UITNODIGING BOEK&FESTIVAL

Wat wordt volgens de vakjury van de Ooa het beste boek uit 2017 voor adviseurs?

 

Bij deze nodigen we je van harte uit voor het Ooa-Boek&Festival op 5 juni aanstaande.

Ieder jaar selecteert de boekenjury van de Orde van OrganisatieAdviseurs de beste tien boeken in ons vak van het voorgaande jaar. Tijdens het Boek&Festival maak je kennis met deze boeken en wordt de Ooa-boek-van-het-jaarprijs feestelijk uitgereikt.

Omdat we als Ambachtsschool voor Organiseren & Veranderen iets hebben met lezen en schrijven over ons vak, hebben we ons dit jaar als partner aan dit mooie evenement verbonden.

Er is een prachtige top tien van genomineerde boeken.

  • Route circulair, Dionne Ewen, Lieke Ossenblik, Helen Toxopeus, Guido Braam
  • Imperfecte adviseur, Martijn van Ooijen, Thijs Homan, Aart Goedhart, Antonie van Nistelrooij, Barbara van der Steen, Marcel Kuhlmann en Mieke Moor
  • Vertrouwen in de slimme samenleving, Sander Klous en Nart Wielaard
  • In control?Thijs Homan
  • De management ideeënfabriek, Stefan Heusinkveld
  • Leren interveniëren in verwaarloosde organisaties,Joost Kampen
  • Professionaliteit in governance, Hans Strikwerda, Jaap ten Wolde
  • Handboek teamcoaching, Helpen zonder bemoeizucht, Martijn Vroemen
  • Iedereen verandert, nu wij nog,Hans Vermaak
  • Voorbij de eeuw van bureaucratie, Jan Herman de Baas

Verder is er een speciale vermelding voor: Werken in het wit, Mieke Moor

 

Het Boek&Festival wordt een leuke inspirerende middag waarin de genomineerde schrijvers je in workshops laten kennismaken met hun boeken. Je kunt drie van de tien workshops volgen. Tussendoor reflecteren enkele vooraanstaande vakgenoten op de literatuur en delen zij wat zij op dit moment interessante en inspirerende boeken vinden.

 

Het Boek&Festival vindt plaats op 5 juni in Fort Altena te Werkendam. Je bent daar vanaf 12.30 uur van harte welkom. Om 13.00 uur begint het programma.

 

De kosten voor deelname aan het festival bedragen voor niet-leden van de Ooa € 150,-.Wanneer je je via ons opgeeft zijn de kosten slechts € 95,-. Voor dat bedrag krijg je een mooie middag, waarin je in drie workshops de diepte in kunt rond een genomineerd boek en waarin je kennismaakt met inzichten van prominente vakgenoten.

 

Als je interesse hebt, mail dan even naar info@deambachtsschool.org, dan sturen we je het programma en verdere informatie, zodra deze beschikbaar is.

Je kunt je ook hier aanmelden voor dit evenement. Ben je geen lid van de Ooa vink bij je aanmelding dan aan dat je via de Ambachtsschool komt. Dit in verband met het gereduceerde tarief.

 

Hartelijke groet,

Leike van Oss en Jaap van ‘t Hek

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!